LaLiga

Simeone forsøgte at lokke Messi til Atlético

Diego Simeone og Atlético Madrid var blandt klubberne, der efter beskeden om Lionel Messis farvel til FC Barcelona, forsøgte at hente argentineren til klubben.

Lionel Messi
Lionel Messi under opvarmning inden PSGs kamp mod Rennes. Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix.

Da FC Barcelona denne sommer meldte ud, at Lionel Messi ikke kunne fortsætte i klubben på grund af økonomiske vanskeligheder, var der mange klubber, der bød sig til, inden argentineren endte i Paris Saint-Germain.

En af de klubber var Atlético Madrid, der brugte lidt alternative midler til at lokke argentineren til den spanske hovedstad. Det fortæller Diego Simeone ifølge goal.com til Olé.

– Jeg ringede ikke selv til Leo (Messi, red.), men jeg ringede til Luis (Suaréz, red.) og bad ham spørge, hvordan Messi havde det, og om der måske var den mindste chance for, at han ville komme til Atlético.

– Det var noget, der varede tre timer, før PSG allerede havde lagt alt ind på at signe ham.

– Hvis du spørger mig, hvor Messi skal spille, så svarer jeg, at det skal være på et hold, der gerne vil vinde. På et hold som ved, hvad der skal til for at vinde. Det er ligemeget, hvilken position han spiller; det der betyder noget er, at holdet gerne vil vinde, siger Diego Simeone.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P