1 min læsningHjulmand: Det her år har været det største i mit liv

Kasper Hjulmand var mere end tilfreds efter Danmarks 1-0 sejr over Østrig, hvor det lykkedes det danske landshold at kvalificere sig til VM-slutrunden i Qatar 2022.

1 min læsning
Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand fejrer den danske kvalifikation til VM efter kampen mod Østrig. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Danmark vandt tirsdag aften med 1-0 hjemme i Parken over Østrig. Det danske landshold er dermed allerede klar til VM-slutrunden i Qatar næste år.

Efter kampen fangede Kanal5 den danske landstræner, Kasper Hjulmand til et interview, hvor han var fyldt med stolthed:

– Jeg er megastolt. Jeg var ikke dygtig nok til at være spiller på landsholdet, men at stå her og repræsentere os alle sammen, det er vores allesammens landshold. Det er helt i toppen. Og det at lave kvalifikationen til VM, det er svært. Og der har vi bare været suværene, så det her år har været det største i mit liv, siger Kasper Hjulmand.

Derudover gik den danske landstræner også mere i dybden med, hvor imponerende landsholdet har været under kvalifikationen:

– Det er en voldsom kvalifikation, otte kampe, otte sejre, og der er ikke scoret imod os. De havde heller ikke et skud i dag. Hele den der rejse, vi har været igennem i år. Vi har oplevet så mange ting sammen med befolkningen. Vi kan mærke i dag, hvordan hele Danmark er med os, og vi er sammen om det. Så det er vores allesammens sejr. 

– Man kan ikke regne med, at man går igennem otte kampe, og der ikke er blevet scoret på en. At vi har spillet så stærkt og været så god i så mange af spillets faser.

– Man kan ikke regne med, at man kan spille en VM-kvalifikation så suverænt, og det har været suverænt hele vejen igennem, siger Kasper Hjulmand.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer