1 min læsningBellerín håber at kunne blive i Betis

Héctor Bellerín fik på transfervinduets sidste dag sikret sig et etårigt-lejeophold hos spanske Betis. Den spanske højreback håber at kunne blive i Sevilla-klubben, når hans lejekontrakt udløber til sommer, hvor han efter planen returnerer til Arsenal.

1 min læsning
Héctor Bellerín har spillet fuld tid i fire af Betis' fem ligakampe i denne sæson. Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Héctor Bellerín håber ikke, at han skal tilbage til Arsenal.

Sådan må man tolke det svar, den 26-årige spanier gav, da han af ElDesmarque blev spurgt ind til, hvor han befinder sig næste sommer.

– Jeg ved det ikke, men jeg har altid sagt, at hvis jeg ikke ønskede at være her i næste sæson, så var jeg ikke kommet til at starte med, lyder det fra Bellerín.

Héctor Bellerín kom til Arsenal fra FC Barcelonas ungdomshold i 2011. Han har kontraktudløb i den engelske klub i sommeren 2023, men noget kunne altså tyde på, at han ikke kommer til at repræsentere ’The Gunners’ igen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer