1 min læsningPessimistisk Haller: Tænker altid på missede mål

Ajax-angriberen Sébastien Haller skrev historie, da han som bare den anden spiller i historien scorede fire mål i sin Champions League-debut. Det er dog ikke de mange mål, der fylder hos ivorianeren.

1 min læsning
Foto: Kenzo Tribouillard/AFP/Ritzau Scanpix

Sébastien Haller tangerede Marco van Bastens rekord, da han midt i september scorede hele fire mål i sin Champions League-debut mod portugisiske Sporting.

Siden satte han sig alene på en rekord, da han med sit mål mod Besiktas blev den første spiller til at score fem mål i sine første to kampe i den fineste af de europæiske klubturneringer. Tror man så, at Haller går og soler sig i rekorderne, ja så tager man helt fejl.

– Man tænker altid på de mål, man ikke scorede, siger Haller til Ajax’ hjemmeside og fortsætter:

– Man lægger knapt mærke til det, når man scorer fire mål. Selvfølgelig er man meget glad, og den følelese forsøger man at dele med sine holdkammerater, lyder det fra Haller.

Den 27-årige ivorianer skiftede i vinter til Ajax efter et mislykket ophold i engelske West Ham, og selvom han med sin rekord allerede i sit første år i den hollandske klub er blevet historisk, så bruger han hverken tid eller kræfter på at tænke på den slags.

– Det er noget til historiebøgerne. Sådan nogle ting tænker man først på efter sin aktive karriere, tror jeg. Nu ser jeg hovedsageligt frem mod næste kamp, lyder det fra Haller.

Haller kan på næste tirsdag bygge videre på sin rekord i Champions League, når Ajax hjemme tager imod Dortmund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer