International Fodbold

Neymar: VM 2022 bliver mit sidste

Den brasilianske verdensstjerne, Neymar, regner ikke med at have mere end én chance yderligere for at vinde det VM-trofæ, som han siden barndommen har drømt om at kunne tage med hjem til Brasilien.

Neymar føler ikke for at tage mere end ét VM yderligere. Foto: Yuri Cortez/AFP/Ritzau Scanpix

Neymar debuterede for det brasilianske landshold i august 2010, og siden er det blevet til 113 optrædener med 69 mål til følge den farverige PSG-spiller.

10 af de optrædener er kommet ved VM i henholdsvis hjemlandet, Brasilien, i 2014 og i Rusland i 2018, men endnu er det ikke lykkedes den 29-årige spiller at hjemtage det gyldne Jules Rimet trofæ, der er det håndfaste bevis på, at man er blevet verdensmester.

Om lige godt 13 måneder får han formentligt muligheden igen, når VM i Qatar bliver skudt i gang, og det bliver formentlig også hans sidste mulighed.

– Jeg tror, det bliver mit sidste VM. Jeg ser det som mit sidste, for jeg ved ikke, om jeg har den mentale styrke til fortsætte med fodbold længere, siger Neymar ifølge Goal.com til DAZN.

I 2014 blev Neymar skadet i kvartfinalen mod Colombia, og han var derfor ikke en del af det hold, der indkasserede et forsmædeligt 1-7-nederlag til Tyskland i semifinalen. Til gengæld spillede han fuld tid i alle Brasiliens kampe ved VM i Rusland, hvor det blev til exit i kvartfinalen mod Belgien.

– Jeg vil gøre alt for møde vel op og gøre alt for at vinde med mit land og opnå min største drøm siden jeg var lille. Det håber jeg, jeg er i stand til, lyder det fra Neymar.

Brasilien har endnu ikke matematisk sikret sig deltagelse ved VM i Qatar, men de fører den sydamerikanske kvalifikation så suverænt, at der skal et mindre mirakel til, hvis ikke brasilianerne skal snuppe en af kontinentets fire direkte pladser.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P