1 min læsningSkotland holder liv i VM-håbet: Jubelbrøl gav skotsk sejr

Det skotske landshold holdt lørdag aften liv i håbet om at kunne kvalificere sig til den første VM-slutrunde siden 1998, da de slog Israel på et mål i overtiden.

1 min læsning
Stemningen var mildest talt euforisk på Hamden Park lørdag aften. Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Fire minutter inde i overtiden kunne Scott McTominay lørdag sørge for en euforisk stemning på det skotske nationalstadion Hamden Park.

Manchester United-spilleren bragte Skotland foran 3-2 i hjemmekampen mod Israel, og med sejren kan skotterne fortsat drømme om den playoff-givende andenplads i gruppen, hvor Danmark ser ud til at være løbet med førstepladsen.

– Måden kampen endte var god for alle. Da de seks minutters tillægstid blev annonceret, kom der et jubelbrøl fra stadion, og jeg ved ikke, om det gav os lidt ekstra kræfter, men vi formåede at score vindermålet, sagde den skotske landstræner, Steve Clarke, efter kampen til BBC.

– Vores spillere ville takke vores fans for at være tilbage på stadion og skabe den atmosfære, og det var gensidigt, da fansene efterfølgende kunne lykønske spillerne, som hver gang de går på banen vil gøre deres bedste for det her land, lød det videre fra Clarke.

Sejren og de tre point gør, at Skotland holder Israel under sig, og forud for nationens sidste tre kampe i kvalifikationsgruppe F kan de endda – meget teoretisk – stadig nå at hente Danmark på gruppens førsteplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer