1 min læsningFCK’s Grabara: Hvis han sagde det om mig fik han en på hovedet

F.C. Københavns polske målmand, Kamil Grabara, har tidligere vist, at han ikke er bange for at ytre sig. Og nu har han gjort det igen. Grabara har ikke meget til overs for en af sine konkurrenter til det polske landshold, som han blandt andet kalder for psykopat.

1 min læsning
Kamil Grabara fra F.C. København har givet rent besked til en af sine konkurrenter
Kamil Grabara har givet en af sine konkurrenter klar besked og kaldt ham for psykopat. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Det er ikke nemt at komme på det polske landshold. Målmandsposten er godt besat af henholdsvis Lukasz Fabianski fra West Ham og Wojciech Szczesny fra Juventus.

Kampen om pladsen i målet hos landstræner Paolo Sousa er så hård, at det flere gange har fået Augsburg-målmanden Rafal Gikiewicz til at kritisere landsholdsudtagelsen. Og Gikiewicz holder sig ikke kun til kampen om målmandsposten. Han har også tidligere kritiseret udtagelsen af angriberen Dawid Kownacki.

Den åbenmundede målmand får dog en hård medfart af F.C. Københavns polske målmand.

– Han tror, han er sej. Og jeg håber ikke, han tror, han er sej, fordi jeg taler om ham i det her show, siger Kamil Grabara, da han tidligere i oktober talte med det anerkendte polske Youtube-magasinet Foot Truck.

– Jeg kan selv være irriterende. Men han er fem gange værre. Du kan ikke kritisere Dawid Kowacki og sige, at han spiller elendigt, når han stadig er i landsholdstruppen. Det er usmageligt, som han altid snakker om alle andre i medierne. Hvis han sagde noget sådant om mig, ville han få en på hovedet, siger Grabara i programmet.

Kamil Grabara har også tidligere på Twitter givet sin holdning om Gikiewich til kende og betegnet ham som en psykopat.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer