1 min læsningPer Wind og Mikael Antonsson bliver i F.C. København i resten af sæsonen

Per Wind og Mikael Antonsson er som bekendt begge blevet fyret i F.C. København. Nu er det blevet besluttet, at de begge fortsætter i klubben i resten af sæsonen.

1 min læsning
Per Wind
Per Wind blev hyldet før superligakampen mellem F.C. København og Viborg i Parken den 3. oktober 2021. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København har valgt at fyre Team Manager Per Wind og Football Operations Manager Mikael Antonsson. Nu melder klubben så ud, at man har aftalt, at de begge bliver sæsonen ud.

Noget, der glæder Per Wind.

– Jeg er glad for, at klubben er kommet mig i møde på en fair måde. Både med hensyn til det ærgerlige forløb og med løsningen om, at jeg bliver til sæsonen er slut. Det betyder meget for mig, at jeg på den måde kan sætte et ordentligt punktum, siger Per Wind til klubbens hjemmeside.

– Det har været nogle hårde dage for min familie og mig, men jeg har været dybt berørt af alle de mange tilkendegivelser i de seneste dage. FCK har og vil altid betyde meget for mig. Nu kigger vi sammen fremad, og jeg ser frem til at slutte af på værdig vis.

Læs også: Daramy chokeret over Per Wind-fyring

Begge stillinger nedlægges til sommer som følge af omstruktureringer i den sportslige sektor, skriver F.C. København.

Læs også: Rørt Jonas Wind: Jeg er lige så skuffet som min far

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer