1 min læsningManchester City gør klar til et angriberkøb af de helt store

Manchester Evening News beretter, at Manchester City vil forsøge at hente en angriber til næste sommer. Klubben skulle angiveligt gå efter Harry Kane eller Erling Haaland.

1 min læsning
Pep Guardiolas Manchester City kan ende med at blive skræmmende stærke, hvis de ender med at lande en af deres to angrebsprioriteter til næste sommer. Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City har fået en fin start på den nye sæson, hvor kun Liverpool og Chelsea har scoret flere mål end dem i Premier League. Manglen på en decideret angriber synes dog at være et problem i klubben, der til sommer vil gå efter at hente en af de helt store angrebsstjerner. Det beretter Manchester Evening News i hvert fald.

Her skulle Harry Kane og Erling Haaland være en af de to angribere, som klubben vil forsøge at hente til Etihad. Ifølge mediets kilder er der en reel chance for, at Tottenhams Daniel Levy vil sælge Harry Kane næste sommer, og det vil Manchester City angiveligt forsøge at udnytte.

Herudover nævnes det, at der i Haalands kontrakt til sommer vil blive aktiveret en frikøbsklausul. Noget, som gør, at nordmanden kan hentes til for 75 millioner euro. Her vil der dog uden tvivl blive massiv konkurrence om hans underskrift, hvor stort set alle europæiske topklubber meldes interesserede.

Læs også: Riise: City vil være uovervindelige med Haaland

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer