1 min læsningFrederik Tingager sat af: David Nielsen foretrækker andre

AGFs Frederik Tingager er tilbage efter sin knæskade, men erkender, at David Nielsen lige nu foretrækker to andre til midterforsvaret.

1 min læsning
Frederik Tingager blev senest skiftet ind efter 55 minutter, da AGF tabte med 4-0 til FC Midtjylland. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Lige for tiden udgør Sebastian Hausner og Yann Aurel Bisseck midterforsvaret for AGF. Det er til trods for, at Frederik Tingager igen er i fuld vigør efter sin knæskade.

Dog erkender han overfor B.T., at han for nu har tabt konkurrencen om en plads i startformationen til sine to forsvarskolleger.

– Det er rigtig godt med konkurrence, for man læner sig aldrig tilbage. Jeg præsterede ikke så godt, som jeg ved, jeg kan, i de kampe jeg har fået, og nu foretrækker David de to andre, siger Frederik Tinagager til B.T., som vil gribe chancen så snart den kommer.

– Det er en del af fodbold at kunne håndtere modgang, og jeg sætter pris på de svære tider. Det er her, man vokser mest som menneske og spiller. Jeg har taget små step, og når chancen kommer, så griber jeg den.

Læs også: Fokuseret Bisseck på Fredensvang: Jeg vil være den sidste til at sige nej til AGF

AGF møder efter landholdspausen formstærke AaB, der kommer forbi Ceres Park den 18. oktober.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer