3 min læsningFokuseret Bisseck på Fredensvang: Jeg vil være den sidste til at sige nej til AGF

Yann Aurel Bisseck har haft stor succes i AGF siden ankomsten i sommer fra FC Köln. Tyskeren har sammen med holdet fundet formen, og han har det så godt i AGF, at han sagtens kan se sig selv blive i klubben også længere end lejekontrakten løber.

3 min læsning
Yann Bisseck i kamp for AGF i Superligaen
Yann Bisseck i kamp mod SønderjyskE, hvor han havde flere hårde dueller med sine modstandere. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Yann Aurel Bisseck har spillet 880 minutters Superliga i denne sæson.

Det er flere spilleminutter end i nogen andre sæsoner, siden han i 18/19 sæsonen spillede Regionalliga West for FC Kölns reserver. Opholdet i AGF har dermed været en succes for Bisseck, der i de foregående sæsoner har kæmpet for at få spilletid for henholdsvis hollandske Roda og portugisiske Vitória Guimarães SC.

Nu har han tilmed sammen med resten af holdet fået AGF tilbage på sejrskurs, og den 1,96 meter høje tysker nyder tilværelsen i Århus.

– Vi er blevet spillet sammen, og vi stoler på hinanden. Vi ved som hold, at det fungerer kun, hvis alle gør deres eget job. Og det gør alle perfekt nu. Vi har meget talent og mange gode individuelle spillere. For mange gange (i starten af sæsonen, red) havde jeg brug for at hjælpe mine holdkammerater og ville hjælpe ham og hjælpe ham. Men vi forstår alle, at vi hver især hjælper holdet bedst, ved at fokusere på os selv, siger Bisseck efter AGF’s træning torsdag midt på dagen.

Senere på dagen stod den på holdfoto sammen med holdkammeraterne og staben i AGF, og hvis tyskeren skulle tage stilling til det lige nu, så stillede han gerne op til de kommende års photoshoots i AGF.

– Jeg bruger ikke en masse krudt på, hvad der ligger i fremtiden. Men jeg har det godt her. Alle er gode ved mig, så for mig vil det slet ikke være et problem at blive her længere. Men det er op til klubberne at blive enige om den slags. Hvis AGF gerne vil beholde mig, så vil jeg være den sidste til at sige nej, hvis ellers omstændighederne er gode nok, siger Bisseck foran klubhuset.

I god form i Århus
Men Yann Aurel Bisseck taler med den fremmødte presse, råber Patrick Mortensen ud af vinduet fra fitnessrummet, at han ikke skal glemme sine opgaver ved maskinerne.

Den 20-årige tysker ligner nu heller ikke en mand, der springer styrketræningen over. Efter flere år tidligere i karrieren med mange skader, har han fundet opskriften på kontinuitet med AGF’s sundhedsstab.

– Jeg havde en del år, hvor jeg var skadet meget og ikke spillede. Det vigtigste for mig var at holde mig i god form og skadesfri. Jeg er i fitness hver dag, og jeg laver min øvelser hver dag.

I sidste spillerunde af Superligaen havde Yann Aurel Bisseck flere hårde dueller med SønderjyskE’s hurtige og energiske angriber, Abdulrahman Taiwo, og tyskeren kan godt lide de tætte dueller med modstanderne.

– Jeg kan godt lide det. Jeg skal ikke gemme mig for nogen. Jeg kan godt lide, når angriberne er aggressive. For jeg synes, at jeg er en bedre spiller. Og kan jeg få angriberne hylet lidt ud af det, så er det helt optimalt.

På søndag får Bisseck en ny mulighed, når AGF skal møde FC Midtjylland og den 1,90 meter høje Júnior Brumado.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P