2 min læsningGary Lineker foretrækker Messi: Han spiller en helt anden sportsgren

Gary Lineker lovpriser PSG-stjernen Lionel Messi, som i hans optik er den mest fascinerende spiller, man overhovedet kan opleve på en fodboldbane. Han anerkender dog Christiano Ronaldos kvaliteter, men erklærer sin favoritværdighed til den argentinske driblekonge.

2 min læsning
Ifølge den tidligere engelske landsholdspiller Gary Lineker, er Messis fodboldkunnen fra en helt anden planet. Foto: Loic Venance AFP/Ritzau Scanpix

Gary Lineker har svært ved at vælge sin favorit mellem Lionel Messi med Christiano Ronaldo, men ifølge den tidligere engelske kultangriber er den argentinske troldmand noget helt særligt.

I et interview til det spanske medie Marca, fortæller Lineker, at Messi og ikke mindst hans forgænger Maradona, har og havde en fodboldformåen, som end ikke Christiano Ronaldo eller Ronaldo Luís Nazario de Lima kan hamle op med.

– Uden at sammenlige dem (Messi og Maradona, red.) mener jeg, at de kan og kunne noget helt eventyrligt på banen. De gav os glæde. Jeg underkender ikke de to Ronaldo’er (Christiano Ronaldo og Ronaldo Luís Nazario de Lima, red.), men dem ser jeg mere som formidable målscorere, forklarer han og supplerer:

– Diego og Leo (Maradona og Messi, red.) gjorde og gør altid to-tre ting i hver kamp, som jeg end ikke i min egen sin som fodboldspiller har oplevet. De spiller en helt anden sportsgren, nuancerer han.

Lineker har tidligere mærket manglende opbakning, når han fremhævet Messi over Ronaldo, men ifølge den tidligere engelske goalgetter, hersker der altså ingen tvivl om, hvem han finder bedst af de to kometer:

– Jeg respekterer Ronaldo (Christiano Ronaldo, red.). Han er en kæmpe spiller, men min ærlige mening er ikke desto mindre, at der ikke er sammenligningsgrundlag mellem ham og Messi. Messi har bare nogle helt særegne egenskaber.

– Når det så er sagt. Gør det ondt at sammenlige de to spillere, fordi de begge er gigantiske fodboldspillere, afslutter han.

Gary Lineker nåede at runde 80 landskampe for England med 48 mål til følge. Han er i dag medejer og vicedirektør i Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaards Leicester, mens mange fodboldsfans øjensynligt kender ham i kraft af hans fodboldkommentatorrolle – også i videospillet FIFA.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer