1 min læsningAncelotti efter back to back-nederlag: Jeg er bekymret

Den ikoniske italienske Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, er ikke tilfreds med kongeklubbens seneste præstationer, der har budt på nederlag i både Champions League og nu også i LaLiga.

1 min læsning
Hovedstadsklubbens træner er ikke just begejstret for de seneste to kampe, der begge er endt med 1-2 nederlag mod mindre hold. Foto: Albert Gea Reuters/Ritzau Scanpix

To tabte kampe på stribe er ikke hverdagskost i Real Madrid. Det har Carlo Ancelotti indrømmet efter gårsdagens sjældne nederlag til Espanyol.

Selvom de hvidblusede madridlenere er at finde på en delt førsteplads i den hjemlige liga og på en andenplads i Champions League-gruppespillet, vækker det uro hos den italienske kulttræner, at de nu har tabt to kampe i træk på tværs af de ovennævnte turneringer:

– Vi fortjente nederlaget (i går mod Espanyol på udebane, red.). Vi reagerede alt for sent i kampen, fortæller han til Football Espanã efter kampen.

– Vi har generelt spillet dårligt – længere er den ikke (i de seneste to præstationer, red.). Det skabte en del bekymring i truppen efter nederlaget til Espanyol (…). Men nu kan vi bruge landsholdspausen på at reflektere over det, og så vi må se om holdets attitude er forbedret, nuancerer han.

Læs også: Præstationsklausul: Tottenham kan opsige træneren kvit og frit

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer