3F Superligaen

SønderjyskE’s cheftræner: Hvis man vil overleve må man vinde dueller

AaB var ikke gavmilde værter, da de søndag sendte SønderjyskE hjem fra Aalborg med et 4-0-nederlag. Med nederlaget hænger Haderslev-klubben fast i Superligaens bund.

Fire gange måtte Michael Boris se sit hold hente bolden ud af målnettet i kampen mod AaB. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

SønderjyskE begynder mere og mere at ligne en seriøs kandidat til en af Superligaens to nedrykningspladser.

De lyseblå fra Haderslev spillede søndag en rædderlig kamp mod formstærke AaB, hvor de ikke noterede sig for et eneste skud mål, mens de tillod ni skud imod eget mål. Det var dog ikke forsvaret, som cheftræner Michael Boris efterfølgende skosede.

– Det er ikke kun forsvarskæden, der ikke forsvarer. AaB vinder alle dueller. Hvis man vil overleve i Superligaen, så er man nødt til at vinde dueller, og vi vandt ingen. Hvis ikke man vinder duellerne inde på midten, så er AaB for gode med bolden, sagde Michael Boris efter kampen til campo.dk

AaB var foran 2-0 ved pausen, og så så et comeback selvsagt vanskeligt ud for det hold i Superligaen, der har scoret suverænt færrest mål.

– Når man har scoret fem mål i ti kampe [..] Vi drømmer meget, og vi tænker meget positivt, men at ændre den her kamp mod tredjepladsen fra AaB,  det var klart, at det ikke var muligt, lød det lettere resignerende fra Michael Boris efter kampen.

SønderjyskE skal igen om 14 dage forsøge at bringe sig væk fra Superligaens bund, når hjemme på Sydbank Park byder F.C. København indenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P