1 min læsningRennes chokerede stjernespækkede PSG

Paris Saint-Germain stillede med en sand stjerneparade til udekampen i Ligue 1 mod Stade Rennes søndag, men det var ikke nok for hovedstadsklubben, der måtte indkassere sæsonens første pointtab i den franske liga.

1 min læsning
Lionel Messi og PSG indkasserede søndag sæsonens første nederlag. Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

Ser man bort fra sæsonens første kamp – Supercuppen mod Lille – har Paris Saint-Germain ikke lidt nederlag i denne sæson.

Det ændrede sig søndag eftermiddag, for til trods for en startopstilling, der bød på en offensiv bestående af Lionel Messi, Kylian Mbappé, Neymar og Angel di María, måtte den franske hovedstadsklub indkassere sæsonens første reelle nederlag.

PSG var på besøg i Bretagne, hvor de sort-røde spillere fra Rennes følte trang til at stikke en kæp i hjulet på den nyrige ligakonkurrent.

Med et mål ét minut før og ét minut efter pausen førte bretonerne pludselig 2-0, og selvom Kylian Mbappé med 20 minutter tilbage af kampen fik bolden i mål, så blev reduceringen underkendt for offside.

Mauricio Pochettino forsøgte fra bænken med hele tre indskiftninger med et kvarter tilbage af kampen at ændre på tingene, men indskiftede Ander Herrera, Georginio Wijnaldum og Mauro Icardi kunne ikke redde Paris-klubben for sæsonens største overraskelse.

Dermed indkasserede PSG sit første liga-nederlag siden 3. april.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer