Premier League

Solskjær om de Gea: Han er modnet

David de Gea har med god form igen fundet vej til pladsen i målet for Manchester United. Manager Ole Gunnar Solskjær mener, det er spanierens modenhed, der har været udslagsgivende.

David de Gea har en fortid som markspiller
Foto: REUTERS/Phil Noble.

Efter svingende præstationer var Manchester Uniteds David de Gea ikke længere sikker på en fast plads i startopstillingen for hverken klubben eller det spanske landshold. Men den 30-årige målmands form i denne sæson har bragt ham tilbage i målet. For United-manager, Ole Gunnar Solskjær, er grunden modenhed.

– Du ved, folk modnes og spillere modnes. Du får forskellige udfordringer i din karriere. Jeg følte, han mødte en ny udfordring sidste sæson. Han spillede ikke så meget og selvfølgelig heller ikke med Spanien. Men David har reageret som enhver professionel burde gøre. Det gør lidt ondt på din stolthed, at du ikke spiller så meget, og han er på vej mod den perfekte alder for en målmand, siger manageren til klubbens hjemmeside.

Læs også: Drømmetræf og Ronaldo redder Solskjærs United

Ole Gunnar Solskjær sætter pris på sin spanske målmand og forklarer, hvordan de Gea har arbejdet med sine udfordringer:

– Han har erfaring, fysisk arbejder han virkelig hårdt på at være stærkere og mentalt har han været så, så positiv, må jeg sige.

David de Gea kan spille sin kamp nummer 450 for Manchester United, når klubben i dag kl. 13.30 møder Everton hjemme på Old Trafford. Kampen kan ses på 3+ og Viaplay.

Læs også: David de Gea åbner op om forholdet til konkurrenten Dean Henderson

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P