3F Superligaen

David Nielsen: Håbløst at grine af Lund-skifte

Der blev stillet spørgsmålstegn ved tilgangen af Oliver Lund til AGF i sommers. Men cheftræner David Nielsen er uforstående overfor skeptikerne.

Cheftræner David Nielsen har givet spilletid til Oliver Lund i samtlige af AGF's 10 kampe i denne superligasæson. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Oliver Lund skiftede i sommer fra OB til AGF, hvilket skeptikere rynkede på næsen af. Men David Nielsen var overbevist om, at Lund ville gøre en god figur i den hvide trøje og mener, den 30-årige højre back har leveret, forklarer han til stiften.dk.

– Det var jo nok det skifte, der blev grinet mest af hele sommeren i dansk fodbold, og det var allerede dengang for mig helt uforståeligt. Og det har også vist sig, at det var håbløst at grine af. Han har været fremragende, og det vidste jeg godt, at han ville være, siger David Nielsen og tilføjer, at det var en ‘no-brainer’ at hente Oliver Lund til klubben.

Det var da også David Nielsens ønske at få sin tidligere spiller til AGF. Han var cheftræner for Oliver Lund i en kort periode i Lyngby.

Læs også: Transferoverblik: Sådan handlede superligaklubberne i dette vindue

Oliver Lund selv er heller ikke overrasket over, hvordan det er gået ham i Aarhus-klubben.

– Nej, jeg ved godt, hvilket niveau, jeg kan levere på, og jeg synes, at jeg er vokset som spiller i AGF i den korte tid, jeg har været her. Jeg håber, at jeg kan blive ved med at lægge på, og blive ved med at vise mit værd for holdet og for klubben. Det er mit mål, siger han.

Oliver Lund har sat sig på højreback-pladsen i AGF, hvor han kæmper med Alexander Munksgaard og Anthony D’Alberto. Næste gang Lund og AGF skal i aktion er søndag kl. 16, hvor de skal en tur til Herning og FC Midtjylland.

Læs også: Fokuseret Bisseck på Fredensvang: Jeg vil være den sidste til at sige nej til AGF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P