3F Superligaen

Transferoverblik: Sådan handlede superligaklubberne i dette vindue

Transfervinduet smækkede i natten til torsdag de fleste steder i Europa. Dermed kan superligaklubberne nu kun hente spillere ind uden kontrakt. Få det fulde overblik over til- og afgangene her.

Marrony
Den brasilianske angriber Marrony da Silva Liberato - eller blot Marrony - blev det dyreste indkøb i FC Midtjyllands historie. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AaB
Tilgange:
Anders Hagelskjær (Silkeborg IF), Louka Prip (AC Horsens), Milan Makaric (FK Radnik Surdulica) og Aleksandar Trajkovski (RCD Mallorca, lejeaftale)

Afgange:
Tom van Weert (kontraktudløb), Timothe Nkada (Stade Reims, lejeaftale retur), Lukas Klitten (Frosinone), Martin Samuelsen (Hull, lejeaftale retur), Oscar Hiljemark (karrierestop), Oliver Børsting (Skive IK, lejea), Jeppe Pedersen (Vendsyssel FF, leje) og Oliver Klitten (Hobro, leje)

AGF
Tilgange:
Mustapha Bundu (Anderlecht, leje), Frederik Brandhof (Viborg FF), Oliver Lund (OB), Jesper Hansen (FC Midtjylland), Yann Aurel Bisseck (FC Köln, leje), Anthony D’Alberto (Moreirense FC), Dawid Kurminowski (MSK Zilina), Eric Kahl (AIK Stockholm), Jing Machar Reec (Central Coast Mariners) og Mikael Anderson (FC Midtjylland)

Afgange:
Kamil Grabara (Liverpool, lejeaftale retur), Kevin Diks (Fiorentina, lejeaftale retur), Mathias Jørgensen (New York Red Bulls, lejeaftale retur), Daniel Arzani (Manchester City, lejeaftale retur), Bubacarr Sanneh (Anderlecht, lejeaftale retur), Casper Højer Nielsen (Sparta Prag), Bror Blume (WSG Tirol), Alex Gersbach (Grenoble Foot 38), Milan Jevtovic (Odds BK), Mikkel Møller Lassen (AC Horsens, leje) og Søren Tengstedt (Silkeborg IF)

Brøndby IF
Tilgange:
Christian Cappis (Hobro), Anton Skipper (Hobro, lejeaftale retur), Jens Martin Gammelby (Lyngby Boldklub, lejeaftale retur), Thomas Mikkelsen (Lyngby Boldklub), Yousef Salech (HIK), Rasmus Wikström (IFK Göteborg), Frederik Bach Jensen (FC Midtjylland), Mathias Greve (Randers FC), Kevin Tshiembe (Lyngby Boldklub), Henrik Heggheim (Viking) og Marko Divkovic (Dunajska Streda, leje)

Afgange:
Anthony Jung (Werder Bremen), Lasse Vigen (Zulte Waregem), Marvin Schwäbe (FC Köln), Jesper Lindstrøm (Eintracht Frankfurt), Hjörtur Hermannsson (AC Pisa), Michael Tørnes (kontraktudløb), Joel Kabongo (Randers FC), Christian Rust (FC Midtjylland) og Rezan Corlu (Lyngby Boldklub)

F.C. København
Tilgange:
Pierre Bengtsson (Vejle Boldklub, lejeaftale retur), Ethan Amundsen-Day (Frederikstad FK), Samuel Andersen (FC Nordsjælland), Johan Guadagno (Manchester United), Kamil Grabara (Liverpool), Kevin Diks (Fiorentina), David Khocholava (Shakhtar Donetsk), Luther Singh (S.C. Braga), Andri Finnur Baldursson (Bologna, leje), Ruben Gabrielsen (Toulouse FC) og Isak Bergmann Johannesson (IFK Norrköbing)

Afgange:
Mustapha Bundu (Anderlecht, lejeaftale retur), Nicolaj Thomsen (kontraktudløb), Mathias “Zanka” Jørgensen (Fenerbahce, lejeaftale retur), Matias Riikonen (Ilves, lejeaftale retur), Michael Lüftner (MOL Fehérvár FC), Philip Banda (SønderjyskE), Stephan Andersen (karrierestop), Mikkel Kaufmann (Hamburger SV, leje), Andreas Bjelland (Lyngby Boldklub, leje), Guillermo Varela (Dynamo Moskva), Viktor Fischer (Royal Antwerp), Karlo Bartolec (NK Osijek), Victor Nelsson (Galatasaray), Silas Andersen (Inter), Mohamed Daramy (Ajax), Sten Grytebust (Vejle Boldklub, leje) og Marko Stamenic (HB Køge, leje)

FC Nordsjælland
Tilgange:
Eduardo Dos Santos Haesler (Werder Bremen)

Afgange:
Peter Vindahl Jensen (AZ Alkmaar), Martin Vantruba (Slavia Prag, lejeaftale retur), Victor Jensen (Ajax, lejeaftale retur), Ulrik Yttergård Jenssen (kontraktudløb), Christoffer Palm (Fremad Amager), Joachim Rothmann (HB Køge, leje), Johan Djourou (karrierestop), Zidan Sertdemir (Bayer Leverkusen), Samuel Andersen (FC København), Kamaldeen Sulemana (Rennes), Oliver Tølbøll Rimmen (FC Helsingør, leje), Tony Miettinen (KuPS) og Ivan Mesik (IK Start, leje)

FC Midtjylland
Tilgange:
Nikolas Dyhr (AC Horsens, lejeaftale retur), Oliver Sørensen (FC Frederica, lejeaftale retur), Elias Rafn Olafsson (FC Fredericia, lejeaftale retur), Raphael Onyedika (FC Fredericia, lejeaftale retur), Henrik Dalsgaard (Brentford), Charles Matos (Ceara), Juninho (Palmieras), Jared Thompson (Brentford), Sebastian Buch Jensen (IK Start, leje), Christian Rust (Brøndby IF) og Marrony (Atletico MG)

Afgange:
Victor Torp (KV Kortrijk, leje), Nicolas Madsen (SC Heerenveen, leje), Søren Reese (SønderjyskE, leje), Gloire Rutikanga (Thisted FC), Ailton (VfB Stuttgart, lejeaftale retur), Mikkel Andersen (Brann), Oliver Ottesen (kontraktudløb), Lasse Vibe (karrierestop), Alexander Scholz (Urawa Red Diamonds), Christian Tue Jensen (FC Fredericia, leje), Casper Tengstedt (AC Horsens), Tobias Anker (FC Fredericia, leje), Frederik Ørsøe Christensen (Viborg FF), Jesper Hansen (AGF), Kristian Riis (Lyngby Boldklub), Manjrekar James (Vejle Boldklub), Luca Pfeiffer (SV Darmstadt, leje), Mikkel Tønnesen (SønderjyskE), Frank Onyeka (Brentford), Japhet Sery Larsen (Brann), Mayron George (Lausanne), Babajide David Akintola (Adana Demirspor), Oliver Olsen (FC Fredericia, leje), Frederik Bach Jensen (Brøndby IF), Anders Dreyer (Rubin Kazan), Sory Kaba (Oud-Heverlee Leuven, leje), Victor Torp (KV Kortrijk, leje) og Mikael Anderson (AGF)

OB
Tilgange:
Daniel Obbekjær (SPAL, lejeaftale retur) og Nicolas Mickelson (Strømsgodset)

Afgange:
Oliver Lund (AGF), Sveinn Aron Gudjohnsen (Spezia, lejeaftale retur), Janus Drachmann (AC Horsens), Rasmus Nissen (Kolding IF, leje), Oliver Christensen (Hertha Berlin) og Sander Svendsen (Odds BK, leje)

Randers FC
Tilgange:
Stephen Odey (Genk, leje), Nicolai Brock-Madsen (AC Horsens), Simon Tibbling (FC Emmen), Joel Kabongo (Brøndby IF), Jakob Ankersen (Esbjerg fB), Vincent Onovo (Újpest FC) og Andreas Søndergaard (Wolverhampton, leje)

Afgange:
Bassala Sambou (Fortuna Sittard, lejeaftale retur), Nikola Mileusnic (Brisbane Roar), Mathias Nielsen (HB Køge), Kasper Høgh (Hobro), Christian Østergaard (Wolfsburg) og Mathias Greve (Brøndby IF)

Silkeborg IF
Tilgange:
Andreas Oggesen (FC Fredericia), André Calisir (Apollon Smyrnis), Nicolai Larsen (EA Guingamp), Oliver Sonne (HB Køge), Gustav Marcussen (KFC Uerdingen), Robert Gojani (IF Elfsborg) og Søren Tengstedt (AGF)

Afgange:
Jeppe Gertsen (FC Fredericia), Valance Nambishi (FC Fredericia), Anders Hagelskjær (AaB), Emil Holten (Esbjerg fB), Anders Sønderby (kontraktudløb), Patrik Gunnarsson (Brentford, lejeaftale retur), Magnus Mattsson (NEC Nijmegen) og Wessam Abou Ali (Vendsyssel FF)

SønderjyskE
Tilgange:
Søren Reese (FC Midtjylland, leje), Philip Banda (FC København), Duplexe Tchamba (RC Strasbourg), Mikkel Tønnesen (FC Midtjylland), Kristófer Kristinsson (Grenoble Foot 38), Emil Kornvig (Spezia, leje), Abdulrahman Taiwo (DAC Dunajska Streda), Robin Schouten (NAC Breda), Faris Moumbagna (Kristiansund BK, leje), Daniel Prosser (MTK Budapest, leje) og Maxime Soulas (Fremad Amager)

Afgange:
Adama Guira (kontraktudløb), Roni Arabaci (kontraktudløb), Peter Buch Christiansen (FC Helsingør, leje), Isak Olafsson (Esbjerg fB), Haji Wright (Antalyaspor, leje), Bård Finne (Brann), Pierre Kanstrup (Fremad Amager, leje), Anders K. Jacobsen (AC Horsens), Philipp Schmiedl (FC Flyeralarm Admira, leje) og Julius Beck (Spezia)

Vejle Boldklub
Tilgange:
Manjrekar James (FC Midtjylland), Mouhamadou Drammeh (Stade Reims), Kevin Custovic (Västerås SK), Salieu Drammeh (HIK), Aleksey Chernov (FC Ufa), Dimitris Emmanouilidis (Panathinaikos), Jerome Opoku (Fulham FC, lejeaftale), Brandon Pierrick (Crystal Palace), Heron Crespo da Silva (Goiás EC), Dominic Vinicius (fri transfer), Sten Grytebust (FC København, leje) og Andres Ponce (Akhmat Grozny)

Afgange:
Ylber Ramadani (MTK Budapest), Pierre Bengtsson (FC København, retur fra leje), Diego Montiel (Vendsyssel FF), Hugo Ekitike (Stade Reims, lejeaftale retur), Dominik Kovacic (NK Lokomotiva Zagreb, lejeaftale retur), Adam Jakobsen (NK Celje), Matthew Briggs (kontrakt ophævet), Indy Groothuizen (FC Emmen), Juhani Ojala (Motherwell), Lucas Jensen (Vendsyssel FF), Mads Greve (Vendsyssel FF), Wahid Faghir (VfB Stuttgart), Leonel Montano (Esbjerg fB) og German Onugkha (Rubin Kazan, leje)

Viborg FF
Tilgange:
Justin Lonwijk (FC Utrecht), Frederik Ørsøe Christensen (FC Midtjylland), Jay-Roy Grot (VfL Osnabrück), Daniel Anyembe (Esbjerg fB), Clint Leemans (PEC Zwolle), Kellian van der Kaap (Maccabi Netanya) og Mikkel Andersen (Brann)

Afgange:
Frederik Brandhof (AGF), Alexander Fischer (kontraktudløb), Emil Scheel (kontraktudløb), Serge Déblé (kontraktudløb) og Mads Knügle (kontraktudløb)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P