2 min læsningVejle-chef stadig rasende: Skal aldrig ske igen

Vejle Boldklub forærede fire mål væk i den seneste kamp mod Silkeborg IF, men cheftræner Peter Sørensen regner ikke med, at han nogensinde kommer til at se så mange store fejl fra sit mandskab igen.

2 min læsning
Peter Sørensen regner ikke med, at han nogensinde kommer til at se så mange store fejl, som han gjorde fra sin defensiv i den seneste superligakamp. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Fredag aften skal Vejle Boldklub forsøge at få et resultat, når man møder OB i Superligaen. Senest blev det dog til et stort nederlag på 4-2, da man på hjemmebane tog imod oprykkerne fra Silkeborg IF.

I den kamp vaklede Vejles defensiv i sådan en grad, at Peter Sørensen aldrig vil se noget lignende igen. Det fortæller han til JydskeVestkysten.

– Jeg tænker aldrig nogensinde, jeg kommer til at se så mange afgørende, uprovokerede fejl i den samme kamp igen, siger Peter Sørensen til lokalavisen, som også har talt med store bogstaver til sit mandskab.

– Sådan ser jeg på det, og derfor har jeg selvfølgelig italesat og betonet, det er vigtigt, at vi er omhyggelige og tager hver enkelt situation alvorligt. Man kan godt træne kommunikation og at vinde sine dueller, men vi så jo alle sammen hvilke fejl, som blev begået.

Vejle har i ti kampe kun formået at hente to point og er dermed også stadig sejrsløse. Et faktum, der efterlader dem som suveræn bundprop i Superligaen.

– Jeg er rasende over de mål, men jeg tillægger det ikke en strukturel betydning, siger Peter Sørensen endvidere til avisen og fortsætter.

– Og det er ikke for at frakende mig ansvaret, for jeg udtager spillerne og forbereder dem. Men denne slags fejl er ikke noget, man typisk ser. Man kan ikke forvente den slags, og jeg forventer, at det ikke sker igen, siger Peter Sørensen.

Læs også: Ung OB-målmand om Vejle-opgør: En kamp vi skal vinde

Kampen mellem OB og Vejle Boldklub starter fredag aften klokken 19 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Læs også: Vejle Boldklub før OB: Kolinger, Mucolli og da Silva med igen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer