3F Superligaen

Ung OB-målmand om Vejle-opgør: En kamp vi skal vinde

Hans Christian Bernat er ny mand mellem stolperne hos OB, efter Oliver Christensen blev solgt til Hertha Berlin. Den bare 20-årige fynbo spiller fredag sin femte superligakamp i træk, når Vejle Boldklub kommer på besøg i Odense, og det er en kamp, som hjemmeholdet skal have tre point i.

Hans Christian Bernat skal forsøge at holde sit første clean sheet i Superligaen, når Vejle B fredag kommer på besøg. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hverken OB eller Vejle Boldklub har fået helt den start på superligasæsonen, som de kunne have håbet.

Mens Vejle endnu ikke har vundet og efterhånden er isoleret en smule i tabellens bund, så er det trods alt blevet til to sejr og i alt 11 point for odenseanerne, der dermed også kun har to point op til FC Nordsjælland, der i øjeblikket ligger på den sjetteplads, der er blevet så attraktiv.

– Med blik for hvor vi og Vejle ligger i tabellen, men også med vores interne målsætning om, at vi simpelthen skal op og ramme top-seks, så er det en kamp, vi skal vinde, siger den nye førstemålmand i OB – Hans Christian Bernat til campo.dk

OB har til kampen arrangeret fredagsbar med happy hour på øl, og indtil nu har mere end 10.000 fans sikret sig billet til kampen, der, hvis alle 10.000 dukker op, bliver den superligakamp mellem OB og Vejle, der har haft flest tilskuere.

– Vi har glædet os til den kamp. Vejle kommer altid med en masse power, og så er det jo lidt et lokalopgør uden egentlig at være det. Det bliver fedt, men det er en kamp, som vi skal vinde, hvis vi ville derop i tabellen, hvor det er sjovt. Kan vi matche Vejles power, så skal det nok blive rigtig godt, lyder det fra Hans Christian Bernat.

Læs også: OB-træner bekræfter: Flere profiler misser Vejle-kamp

Den unge målmand har endnu ikke selv stået overfor Vejle, men i sidste sæson sad han på bænken i to af holdenes fire indbyrdes opgør, og dem har han bestemt ikke glemt.

– Jeg synes, at Vejle er et rigtig godt hold, og vi har meget respekt for dem. Vi havde problemer med dem i sidste sæson, hvor vi tabte til dem tre gange og spillede en enkelt uafgjort, så det er i hvert fald et hold, man som OB-spiller skal have en masse respekt for, lyder det fra Bernat, der dog har en idé om, hvordan OB’erne kan gøre ondt på gæsterne.

– Vi har nogle individualister, som virkelig viser højt niveau lige for tiden, og her tænker jeg specielt på [Emannuel] Sabbi, som jeg håber er ’on fire’. Men generelt har vi et stabilt hold hele vejen rundt, som kan noget ekstra, når vi rammer dagen, lyder det afslutningsvis fra Bernat.

Læs også: Vejle Boldklub før OB: Kolinger, Mucolli og da Silva med igen

OB kommer til fredagens kamp til at stå overfor den tidligere OB-keeper, Sten Grytebust, der har stået alle tre superligakampe for de rødblusede jyder, siden han på transfervinduets sidste dag blev udlejet fra F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P