Alle gode gange 11 for Hobro i NordicBet Ligaen

Fredag aften lykkedes det endelig for superliganedrykkerne Hobro IK at få deres første sejr i NordicBet Ligaen, da de på hjemmebane besejrede Fremad Amager.

Hobro IK
Hobro IK vandt deres første sejr i NordicBet Ligaen. Foto: hobroik.dk

Fredag aften er for de fleste et tidspunkt, hvor man slå sig løs og feste til den lyse morgen. I Hobro blev fredag aften også en festdag, da det endelig lykkedes for Hobro IK at få en sejr i NordicBet Ligaen.

Det skete, da de hjemme på DS Arena besejrede Fremad Amager med hele 5-0, og dermed kunne starte fredags-festen.

Festen startede med et brag, da Hobro allerede efter syv minutter kunne bringe sig foran med 1-0 på mål af Oliver Klitten.

Selvsamme Klitten holdte gang i festen, da han efter 26 minutter fik scoret til 2-0, hvilket virkelig fik sat festen i gang.

Det blev yderligere til tre mål i resten af kampen, hvor Louicius Deedson og Oliver Thychosen også ville være en del af festen, mens 19-årige Jacob Haahr lavede et selvmål og sammen med resten af Fremad Amager-mandskabet måtte tage hjem til Sjælland med et 5-0 nederlag.

Hobro lægger sig dermed op på 11. pladsen med otte point kun et point bag Fremad Amager på 10. pladsen.