Europæisk Fodbold

Brøndby-midt om Lyon: Vi møder et hold i verdensklasse

I aften brager Brøndby IF sammen med Lyon i Europa League på Groupama Stadium med plads til 60.000 tilskuere. Morten Frendrup fortæller inden kampen, at man møder et fransk hold i verdensklasse.

Morten Frendrup
Morten Frendrup ser frem til endnu et opgør i Europa League. Her ses han i aktion for to uger siden, hvor Brøndby IF spillede 0-0 mod Sparta Prag på hjemmebane. Foto: Thomas Sjoerup/Ritzau Scanpix

Lyon og Brøndby IF brager torsdag aften sammen i anden runde i Europa League. Her venter der de danske mestre et opgør på Groupama Stadium i det sydøstlige Frankrig, hvor der er plads til 60.000 tilskuere.

Morten Frendrup er klar over, at man møder et fransk hold i verdensklasse, men fortæller også til klubbens hjemmeside, at Brøndby-spillerne vil gøre alt for at drille det franske storhold.

– Det er jo først og fremmest spændende at spille Europa League, og så bliver det en stor oplevelse, som vi alle i truppen glæder os til. Det er en kæmpe kamp for os, og det er et virkelig stort hold for os at møde, så det glæder vi os selvfølgelig rigtig meget til, fortæller Frendrup til klubbens hjemmeside og sætter lidt flere ord på Lyon.

– Det er en kæmpe modstander, og det er et hold i verdensklasse med ekstremt dygtige spillere. Men vi glæder os også til at blive målt mod nogle af de bedste, så det bliver utrolig fedt. Det bliver også lærerigt for os allesammen og en fed ramme at spille i – men vi vil gøre vores til at drille dem, så meget vi nu kan.

Læs også: Brøndby henter tidligere målmand hjem fra Premier League til trænerstaben

Kampen mellem Lyon og Brøndby IF starter klokken 18:45 og kan følges på TV 2 SPORT X.

Læs også: Mensah inden Lyon: Fed oplevelse men ikke mere end de

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P