3F Superligaen

En ud af to AaB-profiler ventes klar til weekenden

Både Louka Prip og Milan Makaric kom til skade i søndagens superligakamp mod Brøndby IF. Prip ventes klar til kamp på søndag, mens AaB-træner Martí Cifuentes ikke tør spå om udsigterne for angriberen Makaric.

Prip
Louka Prip bragte AaB i front mod Brøndby, men endte med at blive udskiftet med en skade i et opgør der endte med et 2-1 nederlag til aalborgenserne. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Louka Prip og Milan Makaric blev begge udskiftet med skader, da AaB i søndags tabte på Brøndby Stadion.

Onsdag formiddag var AaB-spillerne på træningsbanen og her var begge spillere med. Dog måtte Milan Makaric udgå kort efter start. Det fortæller cheftræner Martí Cifuentes til Nordjyske.

– Milan har fået et bone bruise i den ene side, og så er der også et spørgsmål i forhold til en øm muskel. Det var meget smertefuldt for ham efter kampen. Han måtte bruge nogle timer på hospitalet. Nu får han noget smertestillende, og i dag var han så en tur på træningsbanen, siger Martí Cifuentes til Nordjyske, der ikke tør spå om Makarics deltagelse i søndagens superligakamp mod SønderjyskE.

Til gengæld trænede Louka Prip fuldt med, og han ligner dermed en spiller, der ventes klar til AaB’s kommende hjemmekamp.

Læs også: Hvor blev kulturen… og amerikanerne af?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P