Europæisk Fodbold

Kovending: UEFA dropper alligevel ikke at retsforfølge topklubber

UEFA meddelte sent mandag, at man havde droppet sagen mod Super League-klubberne. Nu oplyser man, at det alligevel ikke er tilfældet.

UEFA
UEFA og Aleksander Ceferin er nu vendt på en tallerken og dropper alligevel ikke Super League-sag. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Sent mandag meddelte UEFA, at de havde trukket sagen mod de europæiske Super League-klubber tilbage. Baggrunden for beslutningen var, at retten i Madrid fastslog, at sanktioner mod ESL-klubberne ville medføre straffe til UEFA.

Tirsdag formiddag meddeler UEFA så, at sagen alligevel ikke er droppet. De mener nemlig, at der har været “betydelige uregelmæssigheder” i forbindelse med kendelsen fra den spanske domstol. 

De retter blandt andet blikket mod dommer Ruiz de Lara, som de forventer træder tilbage. På deres hjemmeside skriver de desuden, at man herudover anker alle tidligere kendelser.

Læs også: UEFA dropper at retsforfølge topklubber

Dermed er det sidste punktum i denne sag langt fra skrevet, hvor det kun er Real Madrid, FC Barcelona og Juventus, der fortsat er en del af planerne om Super League. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P