Dansk Fodbold

Hjulmand: Den ubetingede kærlighed går lige i benene

Kasper Hjulmand satte nok engang ord på den opbakning, som det danske herrelandshold møder i befolkningen, da han udtog truppen frem mod de kommende VM-kvalifikationskampe.

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand fortalte, at opbakningen til landholdet betyder alverden. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kasper Hjulmand udtog her til eftermiddag sin trup til Danmarks kommende kvalifikationskampe til VM-slutrunden.

Her satte landstræneren desuden ord på den opbakning, som herrelandsholdet møder i Parken og blandt hele befolkningen.

– Det er meget svært at sætte procenter på, men det er rørende, og det betyder rigtig meget, startede Kasper Hjulmand ud, da landsholdet var blevet udtaget.

– Jeg tror virkelig på, at den stemning, vi møder i Parken. Den energi. Den ubetingede kærlighed, den går lige ned i benene, og det betyder, at vi er utrolig svære at styre.

En stemning og opbakning, som spillerne tydeligvis nyder. Det fortalte Hjulmand også.

– Spillerne elsker det. Jeg har rejst rundt, og de glæder sig helt vildt til at komme hjem og spille igen. Og den power vi spiller med, det er i høj grad på grund af den energi, vi får fra befolkningen. Det er meget mere end en 12. mand. Det er nok nærmere en 13. mand, sagde landstræneren endvidere, inden han besvarede spørgsmål omkring Christian Eriksen og hans situation.

– Det går i Christians tempo, og jeg taler med ham, og han har det godt. Det er ham, der bestemmer kommunikationen, sluttede Kasper Hjulmand.

Læs også: Kasper Hjulmand har udtaget truppen der kan spille Danmark til VM

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P