1 min læsningReal Madrid-stjerne: Spillede med smerter i seks måneder

Toni Kroos har ikke spillet en fodboldkamp siden Tysklands exit ved EM-slutrunden i sommers. Nu håber tyskeren dog på, at han snart er tilbage i Real Madrids trup.

1 min læsning
Toni Kroos
Toni Kroos har ikke været i spil siden EM-slutrunden på grund af lyskeproblemer. Nu er han dog skaden kvit og kan tirsdag muligvis få comeback for Real Madrid. Foto: Frank Augstein/Reuters/Ritzau Scanpix

Man skal helt tilbage til den 29. juni 2021 for at finde Toni Kroos’ senest optræden i en fodboldkamp. Det var i Tysklands EM-exit, hvor England besejrede dem 2-0 i ottendedelsfinalerne.

Nu fortæller Toni Kroos til Goal, at han håber at være tilbage, når Real Madrid tirsdag spiller i Champions League.

– Jeg føler mig klar og tror, at jeg er med i truppen. Så må vi se, hvad der er bedst, siger Toni Kroos som samtidig åbner op om sit skadesforløb, der nu har fået en ende.

– Jeg er glad, fordi i dag havde jeg min tredje træning med holdet uden at mærke smerte efter seks eller syv måneder med smerter, så det er en meget god følelse, siger den tyske midtbanespiller, der krævede at spille både Champions League-kvartfinaler og EM-slutrunden trods problemer med lysken.

– Det var meget svært for mig at stoppe på grund af dette. Så sagde jeg til mig selv, at jeg skulle gå på ferie for at se, om det ville blive bedre. Da jeg vendte tilbage til træning i Madrid, var det ikke blevet bedre, så var jeg nødt til at stoppe, slutter tyskeren, der muligvis kan se frem til comeback, når FC Sheriff Tiraspol kigger forbi Santiago Bernabéu i Champions League på tirsdag.

Læs også: Manchester Citys forsvarsstjerne håber, at Messi bliver klar

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer