1 min læsningManchester Citys forsvarsstjerne håber, at Messi bliver klar

Manchester City møder tirsdag Paris Saint-Germain på udebane i Champions League. Op til kampen har Lionel Messi været tvivlsom, da han har siddet ude med en knæskade. En skade, som Manchester Citys Rúben Dias håber, han når at blive kvit inden kampen.

1 min læsning
Ruben Dias og Kyle Walker
Manchester City vandt senest over Chelsea med 0-1 i Premier League. Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix.

De to pengestærke klubber Paris Saint-Germain og Manchester City møder tirsdag aften hinanden i Champions League-gruppespillet på Parc des Prince.

Der har dog været tvivl om, hvorvidt PSGs superstjerne Lionel Messi når at blive sin knæskade kvit, så han kan stille til start. Noget som mange Manchester City-fans nok håber, da det ville give City én spiller mindre at holde øje med.

Men spørger man Manchester Citys forsvarsgeneral, Rúben Dias, så håber han, at Messi bliver klar til kampen.

– Messi er en fænomenal spiller og som professionel, ønsker du at spille imod de slags spillere. Men om det er Messi, Mbappé, Neymar eller Icardi, PSG har en fantastisk styrke i deres dybde, og ligemeget hvem vi møder, så bliver det en svær opgave, siger portugiseren ifølge engelske Manchester Evening News.

Dias uddyber videre, at hele PSG-truppen er fantastisk, og at klubben har været en af de stærkeste i flere år:

– De har (PSG, red.) helt klart styrket deres hold på alle positioner. De signinger, som de har lavet i den her sæson, har været fantastiske, og det vil være en anderledes udfordring i forhold til det hold, som vi mødte sidste år.

– Men de har også været et af de stærkeste hold i Europa i nogle år nu, siger Rúben Dias til Manchester Evening News.

Kampen mellem Paris Saint-Germain og Manchester City spilles tirsdag den 28. september klokken 21 og bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Læs også: Arsenals 10’er: Den bedste dag i mit liv

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P