3F Superligaen

Hjemvendt AGF’er ser frem til fødselsdagskamp

Mikael Anderson er denne sommer vendt hjem til AGF, som han har repræsenteret som ungdomsspiller. I morgen spiller klubben hjemme igen, når SønderjyskE kigger forbi til en kamp, som den formstærke islænding ser frem til.

Mikael Anderson
Mikael Anderson lukkede og slukkede senest til 0-2, da AGF besejrede Silkeborg IF. Nu kigger SønderjyskE forbi Aarhus til en kamp, som den hjemvendte islænding ser frem til. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I dag søndag fylder AGF 141 år. Det bliver i morgen fejret i en superligakamp, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Aarhus. Et opgør, som AGFs hjemvendte islænding Mikael Anderson ser frem til.

– Vi skal ramme den gode balance igen foran vores eget publikum, så vi kan få en ny sejr i Aarhus. Og efter en god uge på udebane bliver det fedt at komme hjem igen og spille i Ceres Park og fejre vores fødselsdag, siger Mikael Anderson til klubbens hjemmeside.

Og det er en hjemvendt AGF’er, som er startet særdeles godt i sin nye klub. Her er det nemlig blevet til to mål og to sejre, mens superligaklubben torsdag også sikrede sig videre avancement i pokalturneringen, da Frem blev besejret med 0-3 i en kamp, hvor Anderson sad over.

– Det handler om at fortsætte vores gode stime og vi skal se, om vi kan bygge på de gode takter fra vores tre seneste kampe, hvor vi har fået gang i målscoringen, men samtidig været solide bag til med tre clean sheets, siger Mikael Anderson endvidere til AGFs hjemmeside.

Læs også: Randers-anfører: Det er mangel på klasse, at vi ikke kan stikke tilbage igen

Kampen mellem AGF og SønderjyskE fløjtes i gang på Ceres Park mandag klokken 19 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P