Vardy nettede i begge ender i Leicester-remis

Jamie Vardy sikrede Leicester det ene point i hjemmekampen mod Burnley, der endte 2-2. Leicester-angriberen blev noteret for tre scoringer i kampen, men den første scoring var i eget net.

jamie Vardy blev noteret for et hattrick, men en af scoringerne var i eget net. Foto: Scanpix/Ritzau.

Leicester-angriberen Jamie Vardy spillede en hovedrolle i dagens 2-2-opgør på hjemmebane mod Burnley.

Vardy gjorde sig uheldigt bemærket ved at score i sin kollegas Schmeichels mål til 0-1 efter 12 minutters spil.

Men Vardy fik hurtigt rettet op på sine skader, da han efter 37 minutters spil scorede i det ’rigtige’ mål til 1-1. Maxwell Cornet bragte kort inden pausen Burnley på sejrskurs med sin scoring til 1-2.

Det lignede længe, at Leicester for første gang siden 2002 skulle tabe på hjemmebane til Burnley. Dengang spillede begge hold i Championship. Men sådan endte det ikke, da Vardy i 85. minut igen kom på tavlen med sin scoring til 2-2.

Burnley-angriberen Chris Wood var dog tæt på at bryde statistikken, da han i den dybe overtid fik underkendt sin scoring til 2-3.

Leicester placerer sig på en foreløbig 12. plads i Premier League, mens Burnley ligger på 19. pladsen. Kun Norwich har fået en ringere start end Burnley i denne sæson.