Dansk Fodbold

Topbrag i kvindeligaen når nummer et og to tørner sammen

Gjensidige Kvindeliga åbner med et brag af en topkamp efter landskampspausen, når Fortuna Hjørring hjemme tager imod danmarksmestrene HB Køge.

Fortuna Hjørring
Fortuna Hjørring tager lørdag klokken 13 imod de forsvarende danmarksmestre fra HB Køge i et sandt topbrag. Foto: Jess M. Madsen/fortunahjorring.dk

Fortuna Hjørring tager lørdag klokken 13 imod HB Køge på Nord Energi Arena. Her er der tale om et vaskeægte topbrag i Gjensidige Kvindeliga, når ligaens etter – og de forsvarende danmarksmestre – kommer på besøg hos ligaens nummer 2.

Begge hold er ubesejrede i de første seks kampe, og HB Køge kommer til Hjørring med maksimumpoints, mens Fortuna har spillet en enkelt kamp uafgjort.

Et topopgør, som Fortuna Hjørrings cheftræner Brian Sørensen ser frem til efter landskampspausen.

– Det bliver en stor opgave, når vi skal op mod et hold som HB Køge, der er topmotiveret ovenpå sejrene i ligaen og indsatsen i UEFA Womens Champions League, hvor de er videre til gruppespillet. Men vi er selvfølgelig indstillet på, at yde optimalt så vi giver os selv og vores hjemmetilskuere en god oplevelse, siger Brian Sørensen til klubbens hjemmeside.

Kampen kan ses på TV3 Sport eller Viaplay klokken 13. Andetsteds bliver der lørdag også spillet i Gjensidige Kvindeliga, når FC Nordsjælland klokken 16 tager imod AGF.

Læs også: Danmark perfekt fra start i VM-kvalifikation

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P