Dansk Fodbold

Danmark perfekt fra start i VM-kvalifikation

Det danske kvindelandshold i torsdags fra land i VM-kvalifikationen med en 7-0-sejr hjemme over Malta, men det var ikke nok for Lars Søndergaards tropper tirsdag aften, hvor de på udebane mod Aserbajdsjan vandt hele 0-8.

Stine Larsen kom på tavlen hele tre gange i tirsdagens kamp. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Det danske kvindelandshold skal holde tungen lige i munden, hvis de skal holde trit med deres mandlige kollegaer, men indtil videre går det meget fint.

Tirsdag var de danske kvinder på besøg hos Aserbajdsjan, men ret hurtigt stod det klart, at kampen ikke kom til at handle om, hvorvidt danskerne ville vinde kampen, men snarer hvor stort de ville vinde kampen.

Allerede efter tre minutter havde Lyon-spilleren Signe Bruun nemlig bragt de i dagens anledning hvidblusede danskere foran, og på to mål af Stine Larsen samt et Aserbajdsjansk selvmål kunne de danske kvinder gå til pausen foran 0-4.

Allerede efter en times spil sørgede Stine Larsen for sikre sig et hattrick, og to minutter senere gjorde Signe Bruun det til 0-6. Det fik landstræner Lars Søndergaard til at tage begge danske målscorere ud, men det stoppede ikke danskerne.

En af de nyindskiftede spillere, 21-årige Mille Gejl, gjorde det med et kvarter tilbage til 0-7, mens Fortuna Hjørrings Emma Snerle kort efter gjorde det til slutresultatet 0-8.

Dermed holder de danske kvinder ligesom Kasper Hjulmands tropper fortsat nullet i VM-kvalifikationen.

En dansk sejr var dog også en nødvendighed, da Rusland tidligere på dagen slog Montenegro med hele 5-0, og både Rusland og Danmark har derfor maksimumpoint efter kvalifikationens første to opgør.

VM-kvalifikationsgruppe E:

Danmark – 6 point

Rusland – 6 point

Montenegro – 3 point

Bosnien og Hercegovina – 3 point

Malta – 0 point

Aserbajdsjan – 0 point

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P