1 min læsningManchester City går all in på Kylian Mbappé

Kylian Mbappé har kontraktudløb med PSG til næste sommer. Det har fået storklubberne til at slikke sig om munden. Nu vil Manchester City dog angiveligt allerede forsøge at hente den eftertragtede franskmand til vinter.

1 min læsning
Kylian Mbappé
Der er rift om Kylian Mbappés underskrift. Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

22-årige Kylian Mbappé er en eftertragtet herre blandt de allerstørste fodboldklubber i Europa. Den franske angriber har tilmed kontraktudløb med Paris Saint-Germain til sommer, og han har tidligere bebudet, at det er ved at være tid til nye udfordringer.

Ifølge Daily Mail har det nu fået City-ejer Sheihk Mansour til at give klubbens ledelse mandat til at få Kylian Mbappé til Etihad Stadium for enhver pris.

Læs også: Stor Chelsea-profil misser topbrag mod City

Real Madrid, der længe har lignet et godt bud på franskmandens næste arbejdsgiver, satser eftersigende på at lokke Mbappé til på en fri transfer når kontrakten udløber, mens City nu har tænkt sig at forsøge allerede i vinterens transfervindue.

Denne sommer fik Real Madrid afvist et bud i omegnen af 1,3 milliarder kroner. Om PSG er mere lydhøre til vinter, må tiden vise.

Læs også: AC Milan-træner vil have indført basketball-regler i fodbold

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P