LaLiga

Delaney så rødt i Sevilla-sejr

Danske Thomas Delaney var med fra start, da Sevilla i aftes slog gæsterne fra Espanyol med 2-0. Delaney gjorde sig dog uheldigt bemærket, da han brokkede sig til en udvisning.

Delaney blev udvist i Sevillas 2-0-sejr. Foto: Scanpix/ritzau.

Sevilla havde Thomas Delaney med i startelleveren, da de hjemme tog imod Espanyol i aftenens LaLiga-opgør.

Sevilla kom efter 13 minutters spil foran med 1-0 på mål af Youssef En-Nesyri.

Thomas Delaney modtog i 65. minut sin første advarsel, hvilket danskeren tydeligvis ikke var tilfreds med, eftersom han i samme minut brokkede sig til advarsel nummer to.

Heldigvis for Delaney kom Sevilla ikke i problemer efter danskerens udvisning. Sevilla udbyggede endda deres føring til 2-0 sent i kampen med Rafa Mir som målscorer.

Sevilla er med sejren trådt op på andenpladsen i LaLiga, mens Espanyol ligger på 15. pladsen.