1 min læsningAston Villa-manager inden Ronaldo-møde: Kræver koncentration

Dean Smith har fortalt sine forsvarsspillere, at de bliver nødt til at have et højt koncentrationsniveau for at holde Cristiano Ronaldo fra at score.

1 min læsning
Ronaldo
Cristiano Ronaldo blev sparet senest, da Manchester United blev ekspederet ud af Carabao Cup til West Ham. Lørdag forventes det dog, at han starter igen, når Aston Villa kigger forbi i Premier League. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Aston Villa-manager Dean Smith har enorm respekt for Cristiano Ronaldo, der har fået en mildest talt god start på sin tilbagevenden til Premier League. To ligakampe med tre mål til følge, er, hvad den portugisiske verdensstjerne har formået ind til nu.

Lørdag kommer Aston Villa så forbi Old Trafford, og her har Dean Smith allerede advaret sit hold om at holde et højt koncentrationsniveau overfor især Ronaldo kampen igennem. Det fortæller han til Birmingham Mail.

– I den korte tid han har været tilbage i Premier League, har han allerede vist, at han har ramt målformen. Koncentrationsniveauet fra vores spillere skal bare være der, fordi han er en vaskeægte målscorer, advarer Dean Smith, som dog er ganske sikker på, at hans spillere kender Ronaldo ganske godt.

– I løbet af de sidste 10-12 år har de set meget til ham som en af de allerbedste spillere. Så de ved helt sikkert, hvad han er i stand til.

Læs også: Kampklar Cavani giver Solskjær hovedpine

Kampen mellem Manchester United og Aston Villa fløjtes i gang klokken 13:30 – samme tidspunkt som Chelsea og Manchester City – og kan følges på Xee.

Læs også: Stor Chelsea-profil misser topbrag mod City

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P