1 min læsningKampklar Cavani giver Solskjær hovedpine

Ole Gunnar Solskjær har fået et af de problemer, som en manager gerne vil have, da så mange af hans spillere efterhånden er blevet kampklar, at det bliver udfordrende for nordmanden at udvælge.

1 min læsning
Ole Gunnar Solskjaer og Michael Carrick skal beslutte sig for, hvem de vil bruge på de tre forreste pladser mod Aston Villa. Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har fået en noget svingende start på sæsonen.

I sidste uge tabte de Champions League-kampen mod Young Boys, i weekenden slog de med hiv og sving West Ham, men onsdag mødte de selvsamme West Ham i Carabao Cuppen, og her blev det til nederlag.

I weekenden skal Ole Gunnar Solskjærs ’Røde Djævle’ atter i aktion, når de hjemme på Old Trafford tager imod Aston Villa, og til den kamp kan de igen gøre brug af uruguayanske Edinson Cavani.

– Edinson [Cavani] har været fuldt med i træning siden kampen onsdag, og han har rakt hånden op og meldt sig klar. Han havde heller ikke en pre-season her i sidste sæson, men han er så professionel og metodisk, og vi er selvsagt glade for at have ham tilbage i truppen, lød det fredag fra Ole Gunnar Solskjær.

Nordmanden må fortsat kigge langt efter Marcus Rashford, som fortsat er ved at komme sig ovenpå en skulderoperation, men ellers bugner det med offensivspillere i den røde del af Manchester, og de mange muligheder har givet Solskjær et positivt problem.

– Det giver mig en hovedpine, men det vil jeg foretrække fremfor det modsatte. Nogle gange er man nødt til at udelade spillere, som ikke fortjener at blive udeladt, men sådan er gamet, og vi er nødt til at sikre, at vi er klar til hver eneste kamp, lyder det fra manden, der selv har været angriber i klubben.

Foruden Edinson Cavani skal Ole Gunnar Solskjær blandt andet vælge mellem Cristiano Ronaldo, Anthony Martial, Mason Greenwood, Jadon Sancho, Jesse Lingard og Anthony Elanga til en plads blandt de forreste tre spillere til kampen mod Aston Villa.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P