1 min læsningThomas Frank sidestiller Nørgaard med Fabinho: Ikke stor forskel

Liverpool skal lørdag på besøg hos danskerklubben Brentford, og det har fået den danske manager i Brentford, Thomas Frank, til at drage paralleller mellem sin og Liverpools midtbanemotor.

1 min læsning
Foto: Andrew Couldridge & Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Der venter en stor opgave for Thomas Frank, Christian Nørgaard og resten af Brentford-holdet, når de lørdag tager imod Liverpool i den sene Premier League-kamp.

Den danske Brentford-manager har stor respekt for lørdagens modstander, men på særligt én position, nemlig midtbanepositionen, ville han ikke nødvendigvis bytte med Liverpool.

– Jeg mener, at Christian [Nørgaard] er modnet sent, og jeg er meget, meget glad for, at han spiller for Brentford. Hvis du tog ham og satte ham ind hos Liverpool, og skiftede ham og Fabinho, så tror jeg ikke, du ville se den store forskel, siger Thomas Frank ifølge The Independent.

Læs også:

Christian Nørgaard spillede 17 kampe for Brentford i oprykningssæsonen før sommerferien, og i alt er det blevet til 59 kampe i den næstbedste engelske række fordelt på de to seneste sæsoner, men han fik aldrig scoret i Championship.

Indtil videre har den 27-årige eks-Brøndby-spiller spillet fuld tid i sæsonens første fem Premier League-kampe, og allerede i førsterunde-kampen mod Arsenal formåede han at komme på måltavlen, da han gjorde det til slutresultatet 2-0.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P