Europæisk Fodbold

PSG-spiller: Derfor skiftede jeg ikke til Chelsea

Paris Saint-Germains dyrt indkøbte forsvarsspiller Achraf Hakimi kunne i et interview med L’Equipe fortælle, hvorfor han valgte den franske hovedstadsklub i stedet for Chelsea denne sommer.

Achraf Hakimi
Achraf Hakimi scorede to mål for Paris Saint-Germain, da de onsdag aften besejrede FC Metz med 1-2. Foto: Sebastien Bozon/AFP/Ritzau Scanpix.

Den marokkanske forsvarsspiller Achraf Hakimi var et eftertraget navn denne sommer, hvor flere klubber var interesseret i højrebacken.

Franske Paris Saint-Germain endte dog med at være den heldige vinder af Hakimi, og betalte en sum på hele 60 millioner euro for den nu tidligere Inter-spiller. 

I et interview med det franske medie L’Equipe kunne Hakimi fortælle, at der var to klubber, som han skulle vælge imellem.

– Jeg havde to tilbud, et fra Chelsea og et fra Paris Saint-Germain. 

– Men jeg følte, at jeg var nødt til at tage til Paris (Saint-Germain, red.), at jeg ville blive glad der, siger Achraf Hakimi til L’Equipe.

Højrebacken uddyber videre, hvordan det har været at slutte sig til klubben:

– PSG er en god klub, jeg er taknemmelig over den opbakning, som fansene gav mig allerede fra starten. Jeg var heldig, fordi der var så mange mestre, som kom til klubben samtidig med mig. 

– Jeg har det godt i PSG, vi har et drømmehold, og jeg er glad for at være en del af det, siger Achraf Hakimi til L’Equipe.

Hakimi og PSGs næste kamp er lørdag den 25. september, hvor de hjemme på Parc de Prince tager imod Montpellier i Ligue 1.

Læs også: Mauricio Pochettino forsikrer: Messi er i spil til kampen mod Manchester City

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P