3F Superligaen

Jess Thorup dagen derpå: Vi har renset hovederne

F.C. København blev i går ekspederet ud af pokalturneringen med et nederlag på 3-0 til 1. divisionsmandskabet Nykøbing FC. Søndag vil løverne tilbage på sejrssporet, når FC Nordsjælland venter på udebane.

Jess Thorup
Jess Thorup tabte for anden kamp i træk, da FCK i går røg ud i 1/16-dels finalen i Sydbank Pokalen til Nykøbing FC. Nu ser cheftræneren dog fremad, hvor FC Nordsjælland venter på søndag. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København startede sæsonen med bulder og brag, men har måtte lide to nederlag i de seneste to kampe. I går blev det således til et højst overraksende – og tidligt – pokalexit, da hovedstadsklubben besøgte Falster, hvor Nykøbing FC vandt med cifrene 3-0.

Dermed røg F.C. København allerede ud af pokalturneringen i 1/16-dels finalen. Noget der dagen derpå gør ondt i FCK-lejren. Det fortæller cheftræner Jess Thorup til klubbens hjemmeside.

– Det er selvfølgelig en forfærdelig følelse for os alle at tabe de kampe, og præstationerne var ikke gode nok i de to kampe, siger Thorup efter torsdagens træning til FCKs hjemmeside og fortsætter.

– Derfor stod vi i går aftes alle med en følelse af, at korthuset er ramlet lidt de seneste fire dage, for ingen af os er jo tilfredse med det, der er blevet leveret.

På søndag skal løverne så forsøge at komme tilbage på sejrskurs, når man skal en tur til Farum og møde FC Nordsjælland. En kamp Jess Thorup nu retter fokus mod.

– Det har jeg hovedansvaret for, men efter at vi har været ude på træningsbanen i dag, så har vi renset hovederne og retter fokus fremad, for vi skal tilbage på sporet på søndag mod FC Nordsjælland. Det er det, vi bruger al vores energi på nu, siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Læs også: Ny FCK’er om fravær: Frustrerende for klubben og for mig selv

Kampen mellem FC Nordsjælland og F.C. København har kick off søndag klokken 16 på Right to Dream Park og kan følges på Canal 9 og discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P