3F Superligaen

Ny FCK’er om fravær: Frustrerende for klubben og for mig selv

FC København-indkøbet Luther Singh har været fraværende i de seneste uger på grund af pasproblemer. Nu er han tilbage, men indrømmer at både trænerne og ham selv havde andre forhåbninger for den første tid i klubben.

Luther Singh
Luther Singh har blot fået tre indhop og lidt over 30 minutters spilletid efter sit sommerskifte til F.C. København. Foto: Torkil Fosdal/fck.dk

Sydafrikanske Luther Singh har fået en ganske uheldig start på sin FCK-tid, hvor pasproblemer i forbindelse med landskampe har givet ham en større forsinkelse i forhold til at vende hjem.

Det har haft konsekvenser for den nytiltrådte spiller, der har misset fire kampe for F.C. København – blandt andet de to seneste, der begge er endt med nederlag til henholdvis FC Midtjylland og Nykøbing FC.

Forsinkelser, der er ført til frustrationer. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det har været meget frustrerende for klubben og for mig selv, at jeg fik det afbræk i det forløb, jeg var i gang med i FCK på grund af pasproblemerne. De er løst nu, og jeg knokler på træningsbanen for at komme helt op i det rette gear, fortæller Luther Singh til FCKs hjemmeside, inden han sætter ord på sin første periode i klubben, hvor det er blevet til tre indhop og lidt over en halv times spilletid.

– Både trænerne og jeg havde selvfølgelig andre forhåbninger, end hvordan det er gået indtil videre. Jeg er heldigvis klar til at træne på fuldt tryk, og jeg mærker fremskridt hele tiden, så det har været det rigtige for mig at holde fokus på træning fremfor at lade frustrationerne tage over, siger Luther Singh.

Læs også: Thorup efter pokalexit: Vi var pivringe

F.C. Københavns næste opgave hedder FC Nordsjælland på udebane. Et opgør, der spilles på søndag klokken 16.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P