Dansk Fodbold

Peter Sørensen efter vanvids-comeback: Sjovt, energigivende og humørspredende

Vejle Boldklub stirrede lige lukt ind i en pokalydmygelse, da de nede 3-1 til 3. Divisions-holdet fra Vanløse vendte kampen på hovedet i overtiden og vandt 3-4.  

Peter Sørensen kunne tage både gode og dårlige ting med fra kampen mod Vanløse. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Peter Sørensen fik onsdag sin anden sejr i spidsen for Vejle Boldklub, og ligesom i hans første sejr var det i en pokalkamp.

Onsdag aften var Vejle nemlig på besøg hos Vanløse fra 3. Division, og selvom vejlenserne var kommet foran 0-1 i første halvleg, havde hjemmeholdet først udlignet for siden at bringe sig foran både 2-1 og 3-1. Den stilling holdt til stadionuret rundede de 90 minutter, og der skulle derfor et comeback af dimensioner til, hvis Vejle fortsat skulle være en del af Sydbank Pokalen.

Det var dog også lige nøjagtigt det, der var tilfældet, da de røde fra Nørreskoven ikke bare reducerede og udlignede, men i seks minutters overtid også snuppede sejren med hjem fra den københavnske forstad.

– Jeg har de seneste kampe stået efterfølgende og glædet mig over en god præstation på trods af et dårligt resultat, i dag kan jeg heldigvis sige det omvendte. Præstationen var ikke noget at prale af, men resultatet var godt, og afslutningen var rigtig sjov, energigivende og humørspredende, og det kunne vi faktisk godt bruge, fortæller Vejle-træner Peter Sørensen til campo.dk.

På papiret ser slutresultatet med tre scoringer i overtiden ganske voldsom ud, men et længere spilstop undervejs i anden halvleg gav flere minutters overtid, og selvom han medgiver, at vejlenserne, som oven i købet var en mand i undertal, da kroatiske Dennis Kolinger var udgået med en hovedskade, var ultimativt langt ude for at hente sejren, vil Peter Sørensen ikke kalde comebacket en sensation.

– Det er ikke helt usædvanligt, at et fuldtidsprofessionelt hold kan slå til til sidst på grund af bedre fysisk forfatning, og det var tilfældet. Vi havde et ekstra gear, og så havde vi sat fire normale startere ind, mens Vanløse havde tre-fire spillere, der lå med krampe i benene, siger Peter Sørensen, der medgiver, at kampen var en must-win.

– Selv med en præstation betydeligt under niveau bør vi kunne slå Vanløse. Vanløse spillede en meget fin kamp, og de blev på ingen måde spillet ud af brættet eller var heldige, men de blev trætte til sidst, mens vi satte nye kræfter ind, og det gjorde forskellen i dag.

Selvom Vejle altså er videre i pokalturneringen,  ligger de stadig sidst i Superligaen, men både i nederlaget til AGF og i weekendens 1-1-opgør mod Viborg har den nye cheftræner set positive takter, og det er også det, han trods alt tager med fra pokalkampen mod Vanløse.

– Jeg er glad for den moral, der trods alt ligger i det. Vi spiller overordnet set en slatten kamp, og det ser sort ud langt hen i kampen, men der er noget energi, sammenhængskraft og samhørighed i at kunne nå i mål sammen i så presset en situation, og det kan vi godt bruge fremadrettet, lyder det fra Peter Sørensen.

Næste opgave for Peter Sørensen og Vejle Boldklub er på søndag, hvor de i den sene Superligakamp tager imod Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P