Premier League

Arteta om ung angriber: Han træner hårdest i truppen

Eddie Nketiah har ikke fået et eneste spilminut for Arsenal i denne Premier League-sæson. Alligevel roser klubbens manager ham nu.

Eddie Nketiah
Eddie Nketiah spillede for første gang i denne sæson for Arsenal i går. Det førte mål og rosende ord fra Mikel Arteta af sig efterfølgende. Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

22-årige Eddie Nketiah har stadig sine første Premier League-minutter til gode i denne sæson for Arsenal, hvor han end ikke har været at finde på bænken.

I gårsdagens Carabao Cup-kamp startede han så inde mod Wimbledon, hvilket førte mål af sig. Således bragte han Arsenal på 3-0 med ti minutter igen, hvilket også blev slutresultatet.

Efterfølgende har Mikel Arteta været ude og rose den unge englænder.

– Han er den, der træner hårdest i truppen, og han støtter sine holdkammerater uanset hvad. Så jeg er glad for, at han var involveret i et mål (mod Wimbledon, red.), for det fortjener han, siger Arsenal-manageren ifølge The Mirror, inden han sender flere rosende ord i Nketiahs retning.

– Der har været en masse spekulation om ham og hans fremtid, men det har ikke påvirket ham, og han har bare knoklet på, siger Mikel Arteta.

Læs også: Romelu Lukaku: Lad os mødes og bekæmpe digitale krænkelser sammen

Næste opgave for Arsenal – og måske for Eddie Nketiah – er et Premier League-opgør hjemme mod Tottenham. Her er der kick off på Emirates Stadium søndag klokken 17:30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P