International Fodbold

Troy Deeney modtager 30-40 hadebeskeder dagligt

Den nuværende Birmingham City-spiller, Troy Deeney, modtager så mange hadbeskeder på sociale medier, at han undervejs har overvejet at lade sig pensionere.

Troy Deeney har måttet indberette beskeder rettet mod sine børn. Foto: Stringer/Reuters/Ritzau Scanpix

Hadbeskeder rettet mod ham selv, hans partner og hans børn er blevet hverdag for den 33-årige engelske angriber Troy Deeney.

Den nu tidligere Watford-profil modtager så mange hadbeskeder på sociale medier, at han undervejs har overvejet at lade sig pensionere, så han kommer ud af rampelyset.

– På stadion er det en gråzone, hvad der er drillerier og hvad der er hadforbrydelse. På sociale medier er det kæmpestort. Personligt er jeg nødt til at anmelde 30 til 40 beskeder dagligt, siger Troy Deeney ifølge BBC.

Problemerne med hadbeskeder på sociale medier er så store i England, at politiet har ansat en betjent, der har hadbeskeder som sin eneste opgave. Han fortæller, at han siden sin ansættelse i januar har fået 84 anmeldelser, hvoraf langt størstedelen relaterer sig til race.

– Det er ret skuffende, at det stadig er det (hadbeskeder, red.) vi i det 21. århundrede snakker om. Det viser, at der stadig er arbejde foran os – der er plads til forbedring, siger Troy Deeney.

En 43-årige engelsk mand blev 8. september dømt for racistiske opslag efter Englands EM-finale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P