Dansk Fodbold

Thorup vil revanchere nederlag i pokalen: Vi skal hurtigt tilbage på sporet

Jess Thorup og F.C. København måtte søndag aften se sig slået af FC Midtjylland i Superligaen, men københavnerne skal allerede onsdag i aktion igen, når de indtræder i Sydbank Pokalen.

Jess Thorup skal have sine tropper tilbage på sporet efter weekendens nederlag til FC Midtjylland. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der bliver ikke for alvor tid til at slikke sårene efter sæsonens første superliganederlag for F.C. København.

Københavnerne måtte med et 0-1-nederlag til FC Midtjylland overlade Superligaens førsteplads til overmændene, og selvom det nederlag stadig sidder i kroppen, skal Jess Thorups mandskab videre, og det får de mulighed for allerede onsdag, når de træder ind i Sydbank Pokalen med en udekamp mod Nykøbing FC.

– Vi er stadig forbandet over nederlaget i søndags. Men netop nederlaget skal hurtigt fjernes, så vi kan bygge en ny stærk periode op. Der vil altid komme bump på vejen i en sæson, men det handler om at gøre dem så korte som muligt og hurtigt vende retur på sporet. Det starter i morgen mod Nykøbing, lyder det fra cheftræner Jess Thorup.

F.C. Københavns indtræden i pokalturneringen giver også cheftræneren mulighed for at rotere sine spillere, og selvom han i hvert fald laver om på én position, er det ikke sikkert, at det bliver et helt nyt hold.

– Vi har dog haft succes med at holde en fast stamme på holdet med enkelte rotationer, således at vi hele tiden skaber relationer i holdet. Jeg vil dog gerne sige, at Kalle [Johnsson] står i målet. Han har virkelig taget duellen om målmandsposten positivt op og har leveret eksemplarisk på træningsbanen. Derfor har han også fortjent at få kampminutter på holdet, lyder det fra Thorup.

F.C. København træder ind i Sydbank Pokalen i tredje runde eller det, man kan kalde 1/16-finalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P