3F Superligaen

Randers giver lang kontrakt til back

Der er fine fremtidsudsigter for Randers FC’s Mikkel Kallesøe, der tirsdag er blevet udstyret med en kontrakt gældende til sommeren 2026.

Magnus Kofod Andersen og de øvrige superligaspillere kommer til at døje med Mikkel Kallesøe de næste mange år. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mikkel Kallesøe er formentlig et af de første navne, Thomas Thomasberg skriver på holdkortet, når han sætter sit hold, og det er han nu blevet belønnet for.

Den stærke højreback har fået en ny kontrakt i Randers FC, og det endda en særdeles lang en af slagsen. Kallesøe har således sat sin signatur på et stykke papir, der holder ham i den kronjyske hovedstad i hele fem år yderligere.

– Randers er et virkelig godt sted for mig at være. Jeg har udviklet mig meget i de sidste par år, og det samme har klubben. Trænerteamet får det bedste frem i mig, og jeg nyder virkelig at være en del af miljøet i Randers FC, lyder det fra Kallesøe.

Den 24-årige back har indtil videre spillet syv af sæsonens ni kampe i Superligaen, og kun i de to kampe, som Randers FC har tabt, har han ikke fået spilletid.

Selvom det altså går ganske godt i den lyseblå trøje, har den 193 centimeter høje back ambitioner om mere end Randers FC.

– Jeg har en drøm om at prøve mig af på et endnu højere niveau en dag, og det tror jeg, at jeg har de bedste forudsætninger for at opnå i Randers, hvor jeg nyder stor tillid og har det fantastisk, siger Mikkel Kallesøe.

Ud over et halvårligt lejeophold i Viborg FF i efteråret 2017 har Mikkel Kallesøe spillet i Randers FC siden ungdomsårene. Her kom han til fra Holstebro, ligesom han tidligere har spillet i barndomsbyen Lemvig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P