1 min læsningRafael: Ronaldo skulle ikke være taget til Manchester United

Cristiano Ronaldo har haft en forrygende start i Manchester United, efter han i sommer vendte hjem til De Røde Djævle. Men Ronaldos tidligere holdkammerat Rafael da Silva så hellere, at Ronaldo gjorde ham selskab i den brasilianske klub Botafogo.

1 min læsning
Rafael savner sin tidligere holdkammerat Cristiano Ronaldo. Foto: Scanpix/Ritzau.

Cristiano Ronaldo har været flyvende i sit comeback i Manchester United-trøjen, hvor han allerede er noteret for fire scoringer i tre kampe.

Men stod det til Ronaldos tidligere holdkammerat i United Rafael da Silva, skulle Ronaldo have byttet Premier League ud med den brasilianske Série B.

– Jeg ville sige til ham, at han skulle komme til Botafogo i stedet og spille med mig. Han skulle ikke være taget til Manchester United. Og jeg elsker virkelig United, sagde Rafael med et smil i øjet til Botafogos hjemmeside.

– Hvis jeg kunne vælge én spiller at spille med i Botafogo, skulle det være Cristiano Ronaldo. Ingen tvivl om det. Der er ingen som ham, fortæller en jokende Rafael.

Rafael nåede at spille én enkelt sæson med Ronaldo i Manchester United i sæsonen 2008/2009, hvor de sammen blev engelske mestre.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P