1 min læsningMichael Owen revser Lingard: Han var der kun i to minutter

Den tidligere Manchester United-spiller, Michael Owen, har ikke meget til overs for den gestus, Jesse Lingard søndag viste West Hams fans, da han undlod at juble efter sin scoring.

1 min læsning
Jesse Lingard var meget afholdt i sin jubelscene på sin tidligere arbejdsplads. Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix

Michael Owen kender det med at score vigtige og pointgivende mål.

Til gengæld har den nu 41-årige fodboldpensionist aldrig scoret mod en af sine tidligere klubber, men havde han prøvet det, havde han formentlig jublet igennem. I hvert fald var Owen ikke imponeret af det han så på London Stadium søndag.

Her scorede den tidligere West Ham-lejesvend, Jesse Lingard, sejrsmålet for Manchester United mod sin tidligere arbejdsgiver, men Lingards jubelscene var meget afdæmpet.

– Afslutningen er helt sublim. Det eneste, der var dårligt ved hele scenariet, var, at han ikke jublede. Jeg fatter ikke spillere, der ikke jubler, når de scorer mod deres tidligere klub – han var der kun i to minutter, siger Michael Owen ifølge The Mirror.

– Hvis ikke han ønskede at score, hvis ikke han er glad, så lad være med at afslutte – aflevér bolden, hvis det er tilfældet, lyder opfordringen fra Owen.

Læs også: Lingard efter manglende jubelscene: Jeg betalte lidt tilbage

Michael Owen nåede i sin egen karriere at repræsentere Liverpool, Real Madrid, Newcastle, Manchester United og Stoke City, og selvom han af flere omgange mødte sine tidligere klubber, lykkedes det ham aldrig at score mod dem.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P