3F Superligaen

Ingen brok fra AaB’s angrebstalent: Jeg må bare blive bedre

Det har ikke været stort med spilletid for AaB’s angrebstalent, Tim Prica, i denne sæson, men det får ikke den 19-årige svensker til at brokke sig. Han kigger i stedet mod sig selv.

Tim Prica er søn af den tidligere AaB-topscorer Rade Prica. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kun én gang i sæsonens første ni superligakampe er det blevet til fuld spilletid for AaB’s Tim Prica.

Den svenske angriber spillede hele kampen mod FC Midtjylland i runde to – den eneste kamp, som AaB har tabt – og også i den efterfølgende 0-0 kamp mod Silkeborg var han blandt cheftræner Martí Cifuentes udvalgte til startopstillingen, men siden er det gået ned ad bakke, hvad spilletid angår.

Efter Silkeborg-kampen har den spanske AaB-træner i stedet satset på den nyindkøbte serber Milan Makaric, og derfor er det kun blevet til korte indhop for Prica, der ikke har tænkt sig at brokke sig.  

– Det er blevet en hårdere konkurrence for mig, og sådan skal det være på et godt hold. Jeg må bare blive bedre og bedre. Det er ikke noget problem for mig. På et godt hold skal der være konkurrence, og vi skal presse hinanden til træning. Vi skal gøre vores bedste til kampene for at få spilletid, siger Tim Prica til Nordjyske.

AaB sagde tidligere på sommeren farvel til den hollandske angriber Tom van Weert, og da anfører Lukas Andersen er langtidsskadet, så mulighederne i AaB-offensiven fine ud for Prica.

Efterfølgende har nordjyderne dog hentet serbiske Markaric, mens også den nordmakedonske landsholdsspiller, Aleksandar Trajkovski, er kommet ind på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P