SønderjyskE sænkede de danske mestre – henter tre vigtige point i overtiden

Det lignede længe en målløs forestilling, da SønderjyskE hjemme tog imod Brøndby IF. Efter 90 minutter var stillingen stadig 0-0, men i overtiden sikrede Abdulrahman Taiwo SønderjyskE tre point med et kluddermål af rang.

Taiwo
Abdulrahman Taiwo sikrede med et sent mål SønderjyskE alle tre point, da de danske mestre kiggede forbi. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Det blev en taktisk forestilling i eftermiddagens sene superligakamp mellem SønderjyskE og Brøndby IF, da kampen stod 0-0 efter 90 minutters spil. Det nåede SønderjyskEs Abdulrahman Taiwo dog at få lavet om på, da han med en scoring til 1-0 sikrede SønderjyskE deres anden sæsonsejr.

SønderjyskE og Brøndby IF ligger efter aftenens resultat a point med hinanden i den kedelige ende af Superligaen.

Det er efter de første ni kampe i denne superligasæson blot blevet til én enkelt sejr til Brøndby, hele fem uafgjorte resultater og tre nederlag.