Europæisk Fodbold

PSGs stjernetrio sejrede for første gang sammen

Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé sejrede for første gang sammen, da de alle tre startede inde mod Lyon i Ligue 1.

Messi
Neymar tog straffesparket, selvom Messi kunne have fået muligheden for at score sit første mål i PSG-trøjen søndag aften. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Der var dømt trestjernet drømmetrio fra start, da stenrige Paris Saint Germain her til aften tog imod Brøndbys kommende Europa League-modstandere fra Lyon på Parc des Princes i den franske hovedstad.

Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé var således alle med fra start for anden kamp i streg, og denne gang lykkedes det de storsatsende parisere at forlade grønsværen med en sejr.

Det startede ellers skidt, da brasilianske Lucas Paquetá bragte de sydfranske gæster foran med 0-1 efter 54 minutters spil. Den føring holdt dog kun i 12 minutter, da PSG fik tilkæmpet sig et straffespark.

Her blev det gjort klart, hvem der er straffesparksskytte for PSG, da Neymar selv tog bolden og sparkede en udligning i mål.

Kort herefter blev Lionel Messi så udskiftet, og han fik dermed heller ikke hul på målbylden i sin nye klub denne aften.

Sent i overtiden kunne Mauro Icardi med en scoring til slutresultatet 2-1 så sikre PSG alle tre point. Sejren betyder fortsat, at Paris Saint Germain topper den franske Ligue 1. Fem point foran Marseille, der dog har en kamp i hånden.