1 min læsningPSG-fodbolddirektør om Messi-kontrakt: Komplet falsk

Den franske avis L’Équipe kunne lørdag afsløre, at Lionel Messi har fået en treårig kontrakt i den franske hovedstad, hvor han samlet vil tjene 110 millioner euro, men fodbolddirektøren i klubben, brasilianske Leonardo, afviser begge tal som værende komplet falske.

1 min læsning
Lionel Messi har kun fået en toårig kontrakt i Paris. Foto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix

30 millioner euro i denne sæson, 40 millioner euro i næste sæson, og 40 millioner euro i tredje sæson.

Sådan var illustrationen på forsiden af franske L’Équipe lørdag med henvisning til argentinske Lionel Messis løn efter sit skifte til franske PSG. Ingen af tallene er dog sandfærdige, hvis man skal tror PSG’s fodbolddirektør.

– Vi kan ikke acceptere det her. Det er komplet falsk. Jeg mener, at det er mangel på respekt, og det bryder vi os ikke om. Det her er meget langt fra sandheden, både hvad angår [kontrakt-] længden og tallene, lød det fra brasilianske Leonardo, der er fodbolddirektør i PSG, ifølge Daily Mail.

Det sker stort set aldrig, at en spillers løn bliver offentliggjort, men til gengæld er kontraktlængden for det meste en velkendt størrelse. Det sørger Leonardo nu for også er tilfældet for Lionel Messi.

– Der er fortrolighedsklausuler, men jeg kan sige, at det her ikke passer. Længden på kontrakten er to år, fastslår den tidligere brasilianske landsholdsanfører.

Lionel Messi kan få sin hjemmebanedebut for det franske storhold, når de i aften tager imod Olympique Lyon hjemme på Parc des Princes.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P